BARUM POLARIS 5 135/80R13 70T
zimní osobní, suv, 4x4 pneu

BARUM POLARIS 5 135/80R13 70T

zimní osobní, suv, 4x4 pneu
Šírka
135
Profil
80
Průměr
13
Výrobce
Období
Více informací
861 Kč
Cena vč. DPH za 1ks
Cena vč. DPH za 1ks
Zboží na dotaz
 
Nechejte si nové pneu i výhodně přezout v jednom z našich servisů
  • Parametry
  • Podrobný popis
  • Video
  • Další ZIMNÍ OSOBNÍ, SUV, 4X4 PNEU
Parametry

Parametry produktu BARUM POLARIS 5 135/80R13 70T

Šírka
i
135
Profil
i
80
Průměr
i
13
Hmotnostní index
i
70 - nosnost 335kg
Rychlostní index:
i
T - do 190km/h
Dojezdové Run-Flat
i
Ne
Valivý odpor
i
  • E (A - E)
Přilnavost za mokra
i
  • C (A - E)
Hlučnost
i
71 dB
Třída hluku
  • B (A - C)
Přilnavost na sněhu
i
Ano
Přilnavost na ledu
i
Ne

Potřebujete poradit?

Jsme tu pro vás!

725 390 390
Po-Pá 7:30-15:30 hod.
Máte dotaz? Napište nám.
Podrobný popis

Popis produktu BARUM

Polaris 5


Svou rodinu provezu zimou bezpečně. Zimní pneumatiky BARUM POLARIS 5 135/80R13 70T pro automobily nižší střední a střední třídy a SUV. Vhodné pro taková vozidla jako např. Škoda Octavia, VW Polo a Ford Focus.

 

Vynikající trakce na sněhu.

Profil přizpůsobený zimním podmínkám se stará o bezpečnou jízdu, jelikož vynikající přilnavost na sněhu optimalizuje kontakt s povrchem vozovky. Díky tomu dosahuje pneumatika mimořádně dobré trakce a rovněž se zkracuje brzdná dráha na zasněžených silnicích.

Optimálně uspořádané bloky s příčnými drážkami ve středových žebrech a ramenech zlepšují přilnavost na sněhu. Speciální uspořádání multifunkčních lamel zajišťuje při kontaktu s povrchem vozovky lepší přilnavost ve všech směrech. Díky speciálnímu provedení profilu ve středu je lepší také boční přilnavost na sněhu. To vede k mimořádně dobrému trakčnímu výkonu, krátkým brzdným drahám a bezpečné jízdě na zasněžených silnicích.
 


 

Bezpečná jízda na mokrých silnicích.

Na mokrých silnicích pneumatika účinně vytlačuje vodu z běhounu, čímž se zlepšuje styčná plocha a kontakt s povrchem vozovky. Díky tomu je jízdní výkon na mokrém podkladu vyvážený a spolehlivý.

Optimalizovaná poloha podélně drážkovaného dezénu a bočně vedených drážek zlepšuje na mokrých silnicích vytlačování vody z běhounu. Dodatečné drážky v oblasti ramen zajišťují optimální styčnou plochu s podkladem a kontakt na mokrých silnicích je tak lepší. Díky tomuto uspořádání bočních a obvodových drážek se dosáhne vyváženého a bezpečného jízdního výkonu na mokrých silnicích.
 


 

Více komfortu pro pohodovou jízdu.

Optimalizovaný běhoun minimalizuje hluk při odvalování. Nízká hladina hluku vede k menšímu stresu u řidiče a spolucestujících a cesta je pohodová a bezpečná.

Vylepšená struktura běhounu s různě odstupňovanými bloky, jejichž délka se na obou stranách běhounu mění, snižuje hluk při odvalování na minimum. Díky nízké hladině produkovaného hluku je tak jízda pohodová a řidič a posádka nejsou vystaveni takovému stresu.
 

Video

Video BARUM POLARIS 5 135/80R13 70T

Produkty se filtrují...