CONTINENTAL ContiRoadAttack 4 GT 120/70ZR17 M/C (58W) TL Front
silniční moto pneu

CONTINENTAL ContiRoadAttack 4 GT 120/70ZR17 M/C (58W) TL Front

silniční moto pneu
Šírka
120
Profil
70
Průměr
17
Výrobce
Více informací
3 421 Kč
Cena vč. DPH za 1ks
Cena vč. DPH za 1ks
Skladem 37 ks
Dodání 3 - 4 dny
Nechejte si nové pneu i výhodně přezout v jednom z našich servisů
  • Parametry
  • Podrobný popis
  • Video
  • Další SILNIČNÍ MOTO PNEU
Parametry

Parametry produktu CONTINENTAL ContiRoadAttack 4 GT 120/70ZR17 M/C (58W) TL Front

Šírka
i
120
Profil
i
70
Průměr
i
17
Hmotnostní index
i
58 - nosnost 236kg
Rychlostní index:
i
W - do 270km/h
 
 
 
 

Potřebujete poradit?

Jsme tu pro vás!

725 390 390
Po-Pá 7:30-15:30 hod.
Máte dotaz? Napište nám.
Podrobný popis

Popis produktu CONTINENTAL

ContiRoadAttack 4


Nabízené palcové řady


Testovací jezdci Continentalu najezdili spoustu kilometrů na silnici, závodní dráze a testovacím okruhu, aby mohli přijít s jejich vůbec nejlepší cestovně sportovní pneumatikou. Taková, která je z hlediska výkonu tak dobrá, že ji nazýváme Hyper-Touring Tire. Uchovali jsme všechny věci, které jste milovali z ContiRoadAttack 3: vynikající přilnavost za mokra i za sucha, agilní ovládání a skvělý kilometrový výkon. Tyto schopnosti jsme plošně zvýšili, abychom mohli expandovat na území dříve ovládané čistě speciálními sportovními pneumatikami.
 
Výsledkem je ContiRoadAttack 4. Zcela nový design pneumatiky, která snadno překonává své konkurenty v tradičně sportovně-cestovních vlastnostech: kilometrový výkon, pohodlí, stabilita a přilnavost za mokra. Ale která také nabízí nové úrovně čistě sportovních schopností, zásadní pro nejnovější vysoce výkonné sportovně-cestovní motocykly s úrovní výkonu, který se nyní blíží 200 koním a specifikacemi pro technologii podvozku superbike. Moderní stroje jsou na hony vzdáleny od motocyklu vašeho táty, ale ContiRoadAttack 4 je navržen i pro tyto stroje. A na starších motorkách je ContiRoadAttack 4 fantastický a může vylepšit chování podvozku a zvýšit výkon.
 

  • Snadné a intuitivní ovládání, které doplňuje nejnovější stroje a zároveň zvyšuje výkon starších motocyklů.
     
  • Zcela nová směs a inovovaný dezén běhounu výrazně zvyšují výkonnost za mokra s vynikající přilnavostí za všech podmínek a ještě lepší přilnavostí za sucha, která se vyrovná čistě sportovním pneumatikám.
     
  • Nová "hladká" oblast na horním rameni běhounu pro prvotřídní přilnavost v zatáčkách při vysokých úhlech náklonu.
     
  • Přepracovaná konstrukce přední pneumatiky přináší větší zpětnou vazbu a lepší agilitu s menší tendencí "postavit se" při prudkém průjezdu zatáčkou.
     
  • Technologie TractionSkin znamená, že pneumatiky jsou připraveny k okamžitému použití, takže vás při jízdě z pneuservisu nečeká žádné nepříjemné překvapení.
     

Směs
 

  • Nová směs Silica pro ještě lepší přilnavost za mokra v chladných a kluzkých podmínkách s ne negativním vlivem na ujeté kilometry
    - Směs byla dále optimalizována pro použití se systémy ABS
     
  • Nová směs pryskyřic dělá pneumatiku ještě lepkavější
    -Směs je pružnější pro větší přilnavost i v chladných podmínkách
     
  • Směs plná siliky na přední pneumatice pro lepší přilnavost na mokru v chladných a kluzkých podmínkách
     
  • Nová směs polymeru a pryskyřice pro vyvážené opotřebení

 

Použité technologie



 

  • MultiGrip - Umožňuje dosažení homogenní přilnavosti při použití jediné směsi díky řízení teploty vytvrzování pneumatiky v průběhu výrobního procesu.
    - Oblast ramen pneumatiky je flexibilní = vyšší přilnavost
    - Centrální oblast běhounu je odolná proti opotřebení = delší životnost
    - Plynulý přechod mezi oblastmi
     
  • TractionSkin - Revoluční mikro-hrubý povrch dezénu TractionSkin prakticky znamená konec zajíždění nových pneumatik. To je možné díky nové technologii povrchové úpravy, která eliminuje potřebu použití separačních prostředků při vulkanizaci.
     
  • ZeroDegree - 0° konstrukce ocelového pásu zaručuje vynikající stabilitu při vysokých rychlostech.
     
  • RainGrip - Optimalizovaná směs pro vynikající přilnavost na mokrém povrchu díky speciální směsi s aktivní sloučeninou siliky. Ta umožňuje nejlepší přilnavost i na mikroskopické úrovni vozovky.
     
  • EasyHandling - Technologie EasyHandling umožňuje lineární handling, i když jsou stabilizační gyroskopické síly nominální (např. při zatáčení). Současně došlo ke zlepšení přesnosti a pocitu při manévrování v náklonu na úroveň, která slouží jako referenční při srovnávání s ostatními produkty – to platí pro všechny jízdní situace v tomto segmentu.
     
  • GripLimitFeedback - Inovativní technologie “GripLimitFeedback” zvyšuje úroveň bezpečnosti při extrémních náklonech. Jezdec díky ní dostává zpětnou vazbu od pneumatik již v prvotní fázi kritické situace, díky čemuž má vyšší míru kontroly při jízdě na samé hranici možností.
     
  • Handmade in Germany - Již po generace se téměř všechny naše radiální pneumatiky vyráběly s velkou vášní, dovedností a odborností v Korbachu v Německu na krásném jezeře Eder.


 



Video

Video CONTINENTAL ContiRoadAttack 4 GT 120/70ZR17 M/C (58W) TL Front

Produkty se filtrují...