HANKOOK K125 ventus Prime3 225/50R16 92W FR
letní osobní, suv, 4x4 pneu

HANKOOK K125 ventus Prime3 225/50R16 92W FR

letní osobní, suv, 4x4 pneu
Šírka
225
Profil
50
Průměr
16
Výrobce
Období
Více informací
2 718 Kč
Cena vč. DPH za 1ks
Cena vč. DPH za 1ks
Skladem > 50ks
Dodání 3 - 4 dny
 
Včetně přezutí pneumatik
  • Parametry
  • Podrobný popis
  • Další LETNÍ OSOBNÍ, SUV, 4X4 PNEU
Parametry

Parametry produktu HANKOOK K125 ventus Prime3 225/50R16 92W FR

Šírka
i
225
Profil
i
50
Průměr
i
16
Hmotnostní index
i
92 - nosnost 630kg
Rychlostní index:
i
W - do 270km/h
Dojezdové Run-Flat
i
Ne
Valivý odpor
i
  • C (A - E)
Přilnavost za mokra
i
  • A (A - E)
Hlučnost
i
71 dB
Třída hluku
  • B (A - C)
Přilnavost na sněhu
i
Ne
Přilnavost na ledu
i
Ne

Potřebujete poradit?

Jsme tu pro vás!

725 390 390
Po-Pá 7:30-15:30 hod.
Máte dotaz? Napište nám.
Podrobný popis

Popis produktu HANKOOK

Výrobce Hankook opět vylepšil svou prémiovou sérii oblíbených letních pneumatik Ventus a na trh uvedl zástupce s přízviskem Prime 3, který je vhodný pro širokou řadu vozů počínaje nižší třídou a luxusními automobily konče. Oproti svému předchůdci exceluje především zkrácením brzdné dráhy na mokrém povrchu, kde budete moci sundat nohu z brzdového pedálu po ujetí o 8 % kratší vzdálenosti. Výrobce toho docílil rozšířením plochy asymetrického dezénu a speciálním složením pryžového kompozitu s příměsí siliky, což umožňuje mnohem větší přilnavost a pružnost pneumatiky při jízdě. Klíčovým funkčním prvkem je také zkosený design čtveřice masivních drážek kolem žeber dezénu, které díky novému tvaru lépe odvádějí nežádoucí kapaliny a zamezují obávanému aquaplaningu.

 

Komfortem směrem k výkonu

Jedním z hlavních cílů vývoje byl komfort jízdy, ale pneumatika dokáže oslovit rovněž řidiče prahnoucí po sportovnějším způsobu přepravy. To vše díky tuhé, ale zároveň lehké kostře kombinované s vysoce přilnavou směsí obohacenou o příměs siliky, která zaručí dobré vlastnosti i na mokré vozovce.

 

 

 

Chytré funkční prvky

Pneumatika je vybavena několika funkčními prvky, které zvyšují komfort a bezpečnost jízdy i v méně příznivých podmínkách. Prvně zaujmou troje široká dezénová žebra pro dokonalý kontakt s vozovkou a čtveřice drážek pro efektivní odvod vody a chlazení. Ty díky svému tvaru dovedou zefektivnit akceleraci a zároveň zkrátit brzdnou dráhu o 8 %. Potěší i indikátory opotřebení.

 

Kromě zmíněné vysoce přilnavé směsi a mimořádně pevné bezespárové kostře vyztužené širokým ocelovým plátem obklopeným kompozitem s lehkými vlákny z umělého hedvábí je konstrukce pneumatiky podpořena již v samotné speciálně zpevněné patce, kde nalezneme silné jednořetězcové lano usnadňující montáž.

 

Produkty se filtrují...