Zpět

I pro motorky je důležité vybrat kvalitní motocyklové pneumatiky

před 20 dny
100k
Venku konečně cítíme letní teploty, takže daleko častěji vyrážíme na motorce na cesty. Ať už máme enduro, skútr nebo dokonce silniční motocykl. Stejně jako u automobilů, i u motocyklů platí, že výběr kvalitních moto pneumatik je velmi důležitý. Na e-shopu ipneu.cz máme pro motorkáře připravenou širokou nabídku zboží i služeb.

Většinu moto pneu máme skladem v Brně ihned připravené k osobnímu odběru (ipneu Brno) nebo odeslání na adresu domů, případně k vyzvednutí zdarma na výdejních místech (široká síť auto&pneuservisů BestDrive). Na své si přijdou jak motorkáři na těžkých silničních strojích, tak i ti, kteří milují sportovnější jízdu. Pneumatiky na motorku se vybírají podle mnoha kritérií – například podle stylu jízdy nebo povrchu trati. Jen ty správně vybrané pneumatiky zaručí lepší ovladatelnost a pocit z jízdy.
 

Zejména nabídka pneu na moto od značky Continental je velmi široká.
 

Pro cestovně sportovní motocykly je motorkáři i nezávislými testy dobře hodnocená pneumatika ContiRoadAttack 4, jejíž zcela nová směs a aktualizovaný dezén běhounu významně zvyšují výkonnost na mokru. Obecně lze charakterizovat ContiRoadAttack 4 jako pneumatiku s vynikající přilnavostí za všech podmínek. Navíc nová „hladká“ oblast na horním rameni běhounu zaručuje prvotřídní přilnavost v zatáčkách při vysokých úhlech náklonu. Řada Continental RoadAttack jsou sportovně-cestovní pneumatiky, které jsou vyvážené mezi výkonem a dlouhou životností.


 

Pro silné stroje a fanoušky rychlé jízdy je pak vhodná pneumatika ContiSportAttack 4, která obsahuje směs blackchili sport, díky které má lepší záběrové vlastnosti a trakci. Pyšní se novou konstrukcí profilu, což způsobuje větší otisk při extrémních náklonech. Jsou také vhodné pro hobby použití na závodním okruhu (bez ohřívačů).


 

V případě motocyklů typu cestovní moto endura doporučujeme výběr mezi:
 

  • ContiTrailAttack 3 - jedná se o silniční pneumatiku s nejkratší dobou zahřívání. Optimální provozní teploty dosáhne již po ujetí 1500 metrů. Je navržena tak, aby i po několika tisících kilometrech poskytovala vysoký výkon. Za to vděčí nejen směsi MultiGrip, ale i propracované konstrukci kostry a specifickému dezénu.

 
 

  • TKC 70 - v sobě spojuje to nejlepší z off-road pneumatiky TKC 80 a silničního pláště ContiTrailAttack 2. Vyvinutá terénní pneumatika navržená pro off-road použití do rychlosti až 240 km/h. Je vhodná pro lehký až středně těžký terén a poskytuje mimořádný výkon i při použití na silnici.


 

  • TKC 70 Rocks - se vyvinula v agresivnější terénní pneumatiku. Poprvé v historii lze standardní přední pneumatiku TKC 70 kombinovat s agresivnější offroadovou pneumatikou TKC 70 Rocks na zadním kole. Je to mezičlánek spojující TKC 70 a TKC 80. Příjemně tichá zadní pneumatika díky vylepšenému uspořádání výstupků pro potlačení hluku.


 

  • TKC 80 - legendární pneumatika na silnici i do terénu. Tato pneumatika byla otestována pro použití na dlouhých trasách a v závodech. Má výbornou boční stabilitu na měkkém povrchu.


 

Produkty se filtrují...